I huvudet på Vladinex

I huvudet på Vladinex

SPOTIFY DEBUTEN!

Magic Vs MusicPosted by Vladinex Fri, August 14, 2015 22:19:44
Denna sommar har varit en personlig framgång med den anledningen att jag fått friheten ifrån den daliga rutinen (skola, vardagen), som har givit mig tid, sinnesro och mycket kreativa utrymmen för att arbeta med Vladinex.
Det kan bli väldigt svårt emellan åt när man jobbar, studerar samt lever ett socialt liv om dagarna, att få tid till kreativitet. Nu har jag försökt jobba igen tiden lite!

Den här låten som jag nu har släppt på Spotify, ska nu markera startskottet för musiken!
Att regelbundet arbeta och sedan våga lägga ut på Spotify oavsett vad. Jag kan ibland ställa ovanligt höga krav på mig vilket gör att jag hamnar i en kamp med mig själv i slutändan och istället för att nå ut, så hålls det mesta inom mig, vilket jag ska nu försöka förändra!

Kort sammanfattning av musikstilen som kommer att fortsätta hädanefter. Det är en kombination av chill house och vanlig house, dvs chill house fast med lite tempo och kraft.
Jag är i grunden en fantast av den klassiska up tempo/ klubb house musiken, eftersom jag är som person väldigt energisk och det passar därav mig väldigt bra. Men jag har nu börjat se skönheten i "chill house", eftersom det klingar mycket behagliga och ljuvliga ljud där. Så därför tänkte jag att försöka kombinera det bästa av båda världarna.

Låten ligger ute på Soundcloud, gå gärna in och lyssna på den, ni finner den på följande länk: https://soundcloud.com/vladinex/away-from-you


Tack för er tid och på återseende!