I huvudet på Vladinex

I huvudet på Vladinex

MITT FÖRSTA INLÄGG!

Magic Vs MusicPosted by Vladinex Thu, August 08, 2013 17:08:31
Hej på er allesammans!

Mitt första inlägg på denna bloggsida, så, vad brukar man säga som en inledning till det hela... hmmmm. Jag kan ju börja med att berätta vem jag är.
Jag brukar beskriva mig som en person som är väldigt driven och praktiskt av mig, som väldigt gärna är i rörelse hela tiden och vill ha många bollar i luften, eller så kan man säga kortfattat, "duracellkaninen", vilket också funkar bra som beskrivning.

Så vad är tanken med denna blogg? Jag har tänkt att se denna blogg som min dagbok, som min anteckningsblogg, och föra "protokoll" och reflektioner kring mitt så kallade Vladinex. På så vis kan det bli lättare att ha reda mina händelser och uppträdanden, och ha det sparat på ett och samma ställe, istället för att ha en hög med papper liggandes i något hörn och invänta förvirring och oreda.

Här kommer jag att lägga ut både bilder, videos, uppträdanden, reflektioner och allt annat spännande som händer Vladinex. Så förhoppningsvis finner ni som läsare det intressant och inspiration till ert eget arbete. Jag jobbar så mycket jag kan och försöker hinna så gott som det går, med tanke på att min högsta dröm är att förverkliga Vladinex en dag...

Vad är det jag gör?
För att förklara det kort, så har jag ju min "slogan" som är, "Magic vs Music" och det är ju i grund och botten precis som det låter, mina två största intressen som kombineras på ett unikt sätt.
DET HELA BÖRJADE då jag var 13 år, då började jag att trolla och trixa, och har sedan uppträtt en del gånger som enbart magiker, men ju mer tiden passerade så har jag varit i behov av något nytt och eget.

Ville liksom inte gå samma bana som vilken magiker som helst, så därför började jag bland annat med att fördjupa mig i musik, att producera eget och sedan försöka kombinera in det i föreställningarna. Sedan har jag också varit fascinerad av teater och skådespel, så började försöka blanda in det också.

Så jag kan summera med att säga, att för mig är det viktigt med innovation och nytänk. Jag hämtar inspiration från alla världens hörn och konstformer.
Jag eftersträvar en show som innehåller blandade element så det blir så blandat och nytt det bara kan bli. På så sätt vet jag att jag är unik och erhåller en egen kategori.


Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.