I huvudet på Vladinex

I huvudet på Vladinex

VAD ÄR VLADINEX

Magic Vs MusicPosted by Vladinex Sun, December 07, 2014 18:22:33
Denna video har jag gjort i syfte för att visa tydligare vad Vladinex är. Som jag skrev i mitt första inlägg här på bloggen att jag blandar i föreställningen bland annat konstformen musik och magi, så i denna video kan ni se lite kort några tricks tillsammans med en egen skapad låt.

Jag har alltid varit fascinerad av show formatet (confetti, smällar, ljus-och rökeffekter och arena musik), och det är just detta som inspirerar mig och driver mig att rikta Vladinex till. Alla mina intressen utöver trolleri har koppling till show, så därför försöker jag hela tiden lära mig och få förståelse bakom show.
Jag vet att det krävs mycket detaljer och planering bakom show, men jag tänker att när man ändå ska planera en föreställning så varför inte montera och dekorera varenda liten variabel i så kallade showen. Jag har bland annat därför tagit musikproduktionen mer seriöst eftersom musiken i showen är väldigt viktig enligt mig.
Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.